Subvencija vzdrževanja tiskalnikov

01.03.2017

PONOVNO je na voljo nekaj subvencij vzdrževanja laserskih tiskalnikov. To pomeni, da lahko pridobite brezplačno vzdrževanje in servisiranje vaših naprav, z vključenimi rezervnimi deli. 

Dobro in predvsem nemoteno delovanje tiskalnika ali večfunkcijske naprave ni odvisno samo od uporabe kvalitetnega tonerja, temveč tudi od rednega in pravilnega vzdrževanja naprave.

Marsikdo pa ne ve, da tudi njegov namizni tiskalnik potrebuje redno čiščenje notranjih sklopov, ki se zaprašijo skozi delovanje, kar povzroča bled izpis, umazano ozadje in večjo porabo tonerja.  Tudi gumice za vleko papirja je potrebno redno čistiti oziroma zamenjati, da ne pride do zatikanj papirja.

Neustrezno vzdrževane naprave slabše delujejo, se hitreje pokvarijo in imajo krajšo življensko dobo. Res pa je, da z rednim vzdrževanjem tiskalnikov nastanejo določeni stroški, kar je včasih, zaradi nizke vrednosti naprave, lahko tudi ekonomsko vprašljivo.

Nemški proizvajalec tonerja, v okviru kampanje nastopa na slovenskem trgu, ponuja subvencijo na celotno vzdrževanje naprav !

Kaj s subvencijo pridobite:

  • Brezplačno preventivno vzdrževanje
  • Brezplačni servisni pregled naprave vsakih 6 mesecev
  • Brezplačno čiščenje naprave in storitve odprave napak
  • Brezplačno vgradnjo rezervnih delov (stroški materiala so vključeni v subvencijo)
  • Brezplačno uporabo nadzorne programske opreme, ki nadzira delovanje naprave in sporoča izrabo tonerja
  • Brezplačno poročilo o količini tiskanja in obremenjenosti naprave 
  • Brezplačno analizo stroškov tiskanja vsakih 6 mesecev

S tem je zagotovljeno dobro delovanje naprav, saj so pravočasno preventivno pregledane, očiščene in vzdrževane, kar prepreči 90% vseh vzrokov za slabo delovanje. Naprave vedno zanesljivo delujejo, saj so vzroki za napake odpravljeni, preden sploh pride do težav pri delovanju.

Vaše naprave pravočasno sporočajo, kdaj bo potrebno zamenjati toner, tako da ni več potrebna zaloga na lokaciji.

Ker je storitev subvencionirana, z njo nimate nobenih stroškov.  Ostane edino strošek nakupa ustreznega tonerja za vaše naprave.

Če želite, da vam s pridobitvijo subvencije pomagamo znižati stroške tiskanja, izpolnite SPLETNI OBRAZEC.